Transport si retururi

Din experienta noastra coletele ajung in majoritatea cazurilor in 1-2 zile lucratoare,durata maxima in foarte putine cazuri fiind 4 zile lucratoare.

Va rugam sa verificati starea coletului la livrare si daca este deteriorat sa reclamati acest lucru curierului.

In cazul in care produsele sunt deteriorate nu putem recupera valoarea lor decat daca exista o sesizare facuta curierului de catre d-voastra.
In cazul in care nu reclamati curierului ca este deteriorat coletul nu va putem inlocui produsele deteriorate.

Pentru detalii privind returul produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate ONLINE si livrate prin curier in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. 

Puteti returna sau schimba produsele in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Produsele nu trebuie sa nu prezinte urme de folosire sau sa fie deteriorat .

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre client iar produsele nu trebuie sa fie deteriorate de client sau sa prezinta urme de folosire.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie mai intai sa ne scrieti folosind formularul de contact  .

Rambursarea contravalorii produsului se va face prin cont bancar, clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, prin email, contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia. 

Rambursarea se va efectua in cel mult 14 de zile calendaristice de la semnalarea dorintei de returnare.

Va rugam sa ne mentionati numarul facturii sau numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.

Pentru a putea returna un produs va rugam sa aveti in vedere urmatoarele: produsul trebuie sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare. 

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

 

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin formularul de contact .